Sry!

Sviker blogg.se. Har skaffat en ny blogg på devote. Känner att jag behöver nytt och denna gången är det allvar. Kommer stanna där nu men kommer ha kvar denna bloggen ett tag för folk ska se detta inlägget. Kanske ansluter den till min nya eller hur jag ska förklara det.
Vet ju att folk inte kommer se detta med en gång för att jag har varit så dålig på att blogga ^^ Men känns som om det är på bättringsvägen nu. Har till och med bloggat 7 gånger under det senaste dygnet ^^

Hoppas ni inte blir sura på mig ^^
Välkommna till min nya blogg :)
Fridas Corner

Kramisar <3

SOMMARLOV!

ÄNTLIGEN ÄR DET SOMMARLOV! :D

Vi hade ju skolavslutning inne i stan igår hos min mentor, vi fikade o så :) Mysigt! Sen gick jag och Mia på stan och när vi åt på favoriten så gick många utklädda förbi  xD visste inte att det var karneval men jag föreslog att vi skulle gå till tivoliparken och se om de var där. Hahaha o det var de, mängder av utklädda och överlyckliga studenter :D Väldigt roligt! :)

Sen idag har det inte  varit så fint väder :( tråkigt när det är första dagen på sommarlovet... så har städat hela lägenheten och ska städa mer på mitt rum lite senare :)

Men nu ska jag hjälpa mamma i köket innan maten :)

Ha det gött! :D

:)

Sitter och är jättetrött men känner att jag borde skriva något. Har inte varit så glad för o skriva i bloggen på ett bra tag, men hoppas att det bli bättre. Om inte så kanske jag lägger av helt ett tag o börjar på nytt när jag känner för det. Men är ändå inte redo för att sluta, så förhoppningsvis så blir jag bättre på det här.

Turkiet var helt sjukt bra och jag har massvis med bilder på min andra dator (sitter med skoldatorn nu).
Vi solade, badade, shoppade, red på kameler, gick på turkiskt bad (hamam) och flög parasailing m.m. Riktigt kul och jag vill bara tillbaka <3

Sen efter vi kom hem så har vi haft en massa inlämningar, redovisningar och nationella prov. Men nu är jag klar med allt skolarbete för detta läsåret. Nu är det bara skolavslutningen kvar som är den 8:e :)

Igår så åkte jag till Carro, Jimmy, Wilda och hundarna. Min systerdotter är så himla underbar <3 O snart är det även dags för hennes dop :) Den 19:e vilket också är min födelsedag :)

Detta får räcka för tillfället, kommer antagligen o ladda upp lite bilder från resan när jag sitter vid den andra datorn :)