Ojojoj, inte mkt bloggat

Som sagt, läser ni rubriken ^^ 3 dagar o 7 h sedan jag bloggade. Har varit fullt upp hela helgen.

Ska passa på och skriva grattis till Jimmy som fyller 23 år idag :D

I fredes mådde jag dåligt på morgonen så jag orienterade inte. Sedan mådde jag bättre o bättre under dagen o då så blev det att jag åkte och firade Valborg i Knislinge ändån ;)
Vi blev ett väldigt udda och intressant gäng på Valborg, men det var super ändå :D

I lördes så gick jag och Anna runt i Knislinge och hade roligt :) Sedan så bakade vi kladdekaka och efter det så stack jag till farmor o farfar där vi firade Malin. Intressant och faktiskt bra kväll :)

Sen idag så gick jag upp tidigt och åkte med mamma och Carro till olika affärer där vi handlade mkt olika saker :)
Var även vid minneslunden där vi satte blommor och tände ljus åt morfar. Sedan när jag kom hem så började jag med en gång att flytta runt alla sakerna och det blev som ett bombnedslag här inne, det var saker överallt. Men jag var duktig som fixade att flytta de tunga möblerna själv (tycker jag i alla fall). Bar även upp den gamla datorn på vinden. Så nu så har jag dammsugat och fixat allt fint igen :) Det enda jag har kvar är att fixa nytt påslakan o så till sängen, slänga soporna och dammsuga lite till men det fixar jag snabbt imorn innan alla kommer hit :) Ska även ringa och kolla om mitt sommarjobb, om det exakta stället som jag ska vara på :P Är ju ledig imorn ;)

Så på kvällen imorn så ska vi fira Malin här hemma med folk från mammas sida o det är även så att just imorn så är det Malins födelsedag och hon fyller 20 år då :)

Ja, och så har jag en väldigt glad nyhet också :D Jag och mamma har tingat en voffsing, så vi ska hämta lilla Ludde på tisdag :) Så några av de sakerna som vi köpte idag var hundsaker :)

O sen på onsdag så ska mammas kompis/kompisar komma hit, trevlans :D Så då får man träffa hennes nya kompisar :)

Sen så får resten av veckan bli som den blir :)

Förresten, har många nya bilder som kommer dyka upp på bloggen inom kort :D

Pussar <3






Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tankar/åsikter/hälsningar:

Trackback